Over BeachCheck

Met BeachCheck vergelijk je alle prijzen voor dezelfde strandvakantie. Daarnaast checken we tegelijkertijd of het slimmer en voordeliger is om de vakantie los samen te stellen. Bij BeachCheck vind je dan ook altijd de beste deal!

Pakketreis of los samengesteld

Veel mensen kiezen voor een traditionele pakketreis van vakantieaanbieders als TUI, Corendon of Alltours. Een fijne vlucht, mooie accommodatie en handige transfers van en naar de luchthaven, wel zo makkelijk! Tegenwoordig is er door de komst van low-cost vliegtuigmaatschappijen echter een grote groep mensen die hun vakantie simpel zelf samenstellen. Vaak voordeliger en voor sommigen is het zoeken naar de goedkoopste deals zelfs topsport!

Bij BeachCheck zijn we ook dol op het dynamisch samenstellen van onze vakanties. De goedkoopste vluchten met de beste vliegtijden combineren we met populaire accommodaties en snelle transfers. Door onze eigen pakketjes samen te stellen, zijn wij vaak in staat om je een goedkopere deal aan te bieden dan je kan vinden bij andere vakantieaanbieders. Lukt het ons een keertje niet om de vakantie goedkoper aan te bieden dan de touroperators, dan boek je gewoon de beste deal die op dat moment op onze website geldt. Met BeachCheck win jij dus altijd!

Wie zijn wij?

BeachCheck is de makkelijkste vakantievergelijker van Nederland en België. We zijn een echt online reisbureau en hebben dus geen fysieke winkel, maar ons kantoor en service center zijn gevestigd in Tilburg.

Heb je suggesties of vragen? Laat het ons weten!

Psst, als eerste de beste deals ontvangen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en maak automatisch elke maand kans op een BeachCheque t.w.v. € 100,-!

{{ errorMessageName }}
{{ errorMessageEmailAddress }}

Wat klanten van ons vinden

‘Fantastische vakantie gehad, geboekt via BeachCheck. Goedkoper dan andere aanbieders. De informatie die we ontvingen van deze organisatie was duidelijk en compleet.’
Veilig boeken, check!