ANVR

Eerlijk, zeker en veilig reizen. Dat is waar de ANVR voor staat.

BeachCheck is aangesloten bij de ANVR, de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen, onder het lidnummer 5841. De ANVR is een brancheorganisatie die de gezamenlijke belangen van bedrijven in de reisbranche behartigt. Deze organisatie hanteert strenge normen voor het lidmaatschap. Reisbureaus, luchtvaartagenten, touroperators en ook de consument worden beschermd door de ANVR. Als je een reis boekt bij een bedrijf dat is aangesloten bij de ANVR kan je daarom uitgaan van zes zekerheden:

  • Eerlijke voorwaarden. De ANVR controleert alle voorwaarden van organisaties, waardoor er alleen eerlijke voorwaarden gelden wanneer je een reis boekt, wilt annuleren, of je reis wilt wijzigen. De reis- en boekingsvoorwaarden die ANVR ondernemingen hanteren zijn ook overeengekomen met de Consumentenbond.
  • Financiële garantie. Alleen organisaties die een verklaring van goed gedrag kunnen overleggen, en dus betrouwbaar zijn, worden toegelaten tot lid van de ANVR. Reisorganisaties zijn tevens allemaal aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR).
  • Veilig reizen. Organisaties waarborgen veiligheid van de reiziger door middel van het voldoen aan veiligheidseisen, en het op de hoogte zijn van veiligheidseisen met betrekking tot gezondheid.
  • Kwaliteit staat voorop. Reisorganisaties aangesloten bij de ANVR hebben moeten goed opgeleid personeel hebben.
  • Verantwoord op reis. ANVR-organisaties houden rekening met het milieu, mensen, natuur en cultuur.
  • Zekerheid als er toch iets mis gaat, door goede klachtafhandeling.

Alle vakanties uit het aanbod van BeachCheck worden op kwaliteit gecontroleerd door de strenge ANVR-Reisvoorwaarden. Op alle vakanties uit ons aanbod zijn de ANVR-Reisvoorwaarden van toepassing, tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.

Voor boekingen gemaakt vóór 1 juli 2018 gelden de ANVR Consumentenvoorwaarden: klik hier Voor boekingen gemaakt vanaf 1 juli 2018 gelden de ANVR Reizigersvoorwaarden: klik hier

SGR

Stichting Garantiefonds Reisgelden zorgt ervoor dat wanneer een reisorganisatie door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen, jij je geld terug krijgt. Vooruitbetaald reisgeld krijg je terug van de SGR, maar ook zorgt de SGR ervoor dat het verblijf en/of de terugreis worden betaald.

Natuurlijk zijn wij aangesloten bij het SGR. Het SGR-lidnummer van BeachCheck is 1004. Het lidmaatschap van BeachCheck kan gecontroleerd worden via de website van het SGR.

Buitenlandse reisorganisaties

Wanneer je een vakantie boekt van een buitenlandse touroperator, dan vallen deze niet onder de regels van het ANVR en SGR. Vrijwel alle buitenlandse touroperators hanteren vergelijkbare, eigen voorwaarden.

Controleer hier de reisvoorwaarden voor jouw reisorganisatie:

Alltours Reisvoorwaarden

Alltours-X Reisvoorwaarden

Bentour Reisvoorwaarden

De Jong Intra Reisvoorwaarden

FTI Reizen Reisvoorwaarden

ID Riva Tours Reisvoorwaarden

Schauinsland Reisvoorwaarden

Solfly & Solfly Smart Reisvoorwaarden

Sunair Reisvoorwaarden

Psst, als eerste de beste deals ontvangen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en maak automatisch elke maand kans op een BeachCheque t.w.v. € 100,-!

{{ errorMessageName }}
{{ errorMessageEmailAddress }}

Wat klanten van ons vinden

‘Fantastische vakantie gehad, geboekt via BeachCheck. Goedkoper dan andere aanbieders. De informatie die we ontvingen van deze organisatie was duidelijk en compleet.’
Veilig boeken, check!