Géén boekingskosten Geld-Terug-Garantie*


Geld-Terug-Garantie BeachCheck

Is BeachCheck genoodzaakt om je vakantie te annuleren vanwege het coronavirus, dan krijg je je geld gewoon terug. De Geld-Terug-Garantie geldt in het geval BeachCheck besluit de geboekte vakantie niet langer uit te voeren, bijvoorbeeld omdat de situatie ter plaatse verandert of het reisadvies verder wordt aangescherpt (van oranje naar rood).

Veelgestelde vragen

Wat wil je weten?
Geld-Terug-Garantie
Geld-Terug-Garantie
Wanneer is de Geld-Terug-Garantie van toepassing?

De Geld-Terug-Garantie is van toepassing als BeachCheck je vakantie moet annuleren, bijvoorbeeld omwille van COVID-19. Heeft je vakantiebestemming op het moment van boeken een oranje reisadvies, dan geldt het volgende:

  • De Geld-Terug-Garantie geldt wel in het geval BeachCheck besluit de geboekte vakantie niet langer uit te voeren, omdat de situatie ter plaatse bijvoorbeeld verandert of het reisadvies verder aangescherpt wordt (van oranje naar rood).
  • De Geld-Terug-Garantie geldt niet in het geval BeachCheck de geboekte vakantie uitvoert maar jij de vakantie wil annuleren. 

Hierbij willen we benadrukken dat wij alleen vakanties aanbieden naar bestemmingen met een oranje reisadvies waarbij een veilige en comfortabele vakantie mogelijk is. 

Als ik zelf mijn vakantie annuleer, krijg ik dan ook mijn geld terug?

Nee, de Geld-Terug-Garantie is niet van toepassing wanneer de hoofdboeker zelf zijn of haar vakantie annuleert. In dat geval zijn de reguliere annuleringsvoorwaarden van toepassing. 

Krijg ik de kosten voor elders bijgeboekte extra's ook terug?

Nee, wij vergoeden geen kosten die elders gemaakt zijn voor bijvoorbeeld ruimbagage, een parkeerplaats bij de luchthaven of het hondenpension. Alle bijgeboekte extra's op onze website worden wel door ons terugbetaald in het geval van een annulering door BeachCheck. 

Heb je via BeachCheck een reis- en/of annuleringsverzekering bijgeboekt en annuleert BeachCheck je vakantie, dan wordt de betaalde premie aan je gerestitueerd. 

Is de Geld-Terug-Garantie van toepassing als ik positief test op corona?

Nee, de Geld-Terug-Garantie is niet van toepassing wanneer jij of iemand uit je reisgezelschap positief test op het coronavirus. In het geval van een positief testresultaat voor vertrek willen we je vragen om contact op te nemen met je reisverzekeraar. Heb je geen annuleringsverzekering of biedt deze onvoldoende bescherming, neem dan contact op met ons Contact Center. 

Ik heb mijn vakantie betaald met een voucher. Krijg ik bij annulering opnieuw een voucher of krijg ik ook mijn geld terugbetaald?

Heb je je vakantie betaald met een voucher en wordt je vakantie door ons geannuleerd, dan ontvang je geld terug in plaats van een voucher.

Onze aanraders

Hotel Bull Eugenia Victoria en Spa
Vertrek 19-10-2024
Dusseldorf
8,3
Heel goed
743 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Hotel Saturn Palace Resort
Vertrek 22-11-2024
Dusseldorf
9,2
Uitstekend
612 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Hotel Sindbad Club
Vertrek 20-01-2025
Dusseldorf
8,3
Heel goed
548 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Appartement Bajondillo
Vertrek 10-01-2025
Brussel Charleroi
8,7
Heel goed
351 p.p.
Nu checken

Inclusief verplichte kosten

Psst, als eerste de beste deals ontvangen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en maak automatisch elke maand kans op een BeachCheque t.w.v. € 100,-!

{{ errorMessageName }}
{{ errorMessageEmailAddress }}

Wat klanten van ons vinden

‘Fantastische vakantie gehad, geboekt via BeachCheck. Goedkoper dan andere aanbieders. De informatie die we ontvingen van deze organisatie was duidelijk en compleet.’
Veilig boeken, check!